Valokuvaa Kemiön saaren fiilis

Osallistua voi kuka tahansa, kunhan kuva on otettu Kemiön saarelta tai sen vesiltä.

Kuvia voi olla enintään viisi kappaletta osallistujaa kohden.

Osallistuminen tapahtuu julkaisemalla valokuva facebookissa: joko suoraan saariloma.netin facebook-sivulla tai sitten jakamalla se oman facebook-sivun kautta osoitteeseen facebook.com/saariloma. Kuva tulee ladata korkearesoluutioisena. Kuvan voi lähettää myös osoitteeseen kuvakisa@saariloma.net.

Kuvasta tulee aina käydä ilmi kuvaaja ja kuvauspaikka.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kuvia omilla www-sivuillaan, markkinointimateriaaleissa ja lehdissä ilman eri korvauksia. Kuvia julkaistaessa mainitaan kuvaaja ja kuvauspaikka.

Osallistua voi syyskuun viimeiseen päivään saakka.

www.saariloma.net -sivuston ylläpitotiimi avustajineen valitsee loppukilpailuun 10 mielenkiintoisinta valokuvaa, jotka sitten erikseen julkaistaan syyskuun jälkeen osoitteessa facebook.com/saariloma. Olemalla sivun fani saat tiedon julkaisusta omalle seinällesi.

Valokuvia julkaistaan kilpailun edetessä myös yhteistyökumppanimme Annonsbladet för Kimitobygden/Kemiön seudun ilmoituslehden numeroissa.

Kisan voittaa se valokuva näistä kymmenestä valitusta, joka saa eniten tykkäyksiä 1.-15.10.2011 välisenä aikana. www.saariloma.net -sivuston ylläpitotiimi yhteistyökumppaneineen pidättää itsellään kuitenkin oikeuden muuttaa tulosjärjestystä tarvittaessa.

Palkinnot:

Voittaja saa valita ensimmäisenä haluamansa yllä olevista jne...

Mahdolliset kilpailua koskevat kysymykset voi kirjoittaa osoitteeseen kuvakisa@saariloma.net.

Lataa tästä ohjeet ja säännöt omalle koneellesi

Kauniita kuvaussäitä

saariloma.net & yhteistyökumppanit